Πρωινό γιατί είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας

Πρωινό γιατί είναι το σημαντικότερο γεύμα

Σίγουρα όλοι σας έχετε ακούσει να μιλάνε για το πρωινό λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να μην παραλείπετε ποτέ. Σίγουρο είναι επίσης ότι δεν θα σταματήσουμε να το λέμε και να το φωνάζουμε μέχρις ότου όλοι να αρχίσουν να τρώνε αυτό το απαραίτητο γεύμα καθημερινά και ανελλιπώς.

Περισσότερα...

   

Τροφές που αδυνατίζουν μύθος ή πραγματικότητα;

Τροφές που αδυνατίζουν

Πολλές φορές έχει τύχει να με ρωτήσουν τί πρέπει να τρώμε για να αδυνατίσουμε;

Υπάρχουν πραγματικά τροφές που αδυνατίζουν;

Περισσότερα...

   

Παχυσαρκία - Συσχέτιση με βιταμίνη D

Μεγάλη μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές των Η.Π.Α και ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Βρετανικό ίδρυμα καρδιάς και το συμβούλιο ιατρικής έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξε ότι τα άτομα που είναι παχύσαρκα έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης  D και όχι το αντίστροφο.

Περισσότερα...

   

Ιατρική της παχυσαρκίας

παχυσαρκία

Στο τμήμα της ιατρικής παχυσαρκίας στόχος είναι η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας κάτω από ιατρική παρακολούθηση και βοήθεια.Υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου βιοπαθολόγου λαμβάνεται ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό,γίνονται όλες οι απαραίτητες και πιο σύγχρονες εξετάσεις προκειμένου να σχεδιαστεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.Το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο διότι βασίζεται τόσο στην ιδιοσυγκρασία και ψυχισμό του καθενός όσο και στο τρόπο ζωής του(ωράριο δουλειάς,χόμπυ,οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις,καθημερινότητα).

Περισσότερα

Τεστ Δυσανεξίας (με αιμοληψία)

Ο πολύπλοκος τρόπος με τον οποίο η διατροφή μας επηρεάζει την καθημερινότητα μας είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο έρευνας και συχνά η ερμηνεία κάποιων συμπτωμάτων κατά τα άλλα «ανεξήγητων» είναι δύσκολη.Δεν είναι ασύνηθες άτομα που παρουσιάζουν κάποια από τα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας να οδηγούνται στη λανθασμένη εντύπωση ότι όλα είναι «μέσα στο μυαλό τους».

Καλέστε μας!

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας?
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.